marca Match și sa încheiat la miezul nopții, după patru ore de divertisment și de emoții, 11-8 pentru câștigarea ulcior valabil Barnes, pierde Kershaw. In seara asta la 2 curse (directe Dazn) 2 întotdeauna la Fenway Park: lansarea Pricece Hyun-Jin Ryu. Stefano Arcobelli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

23 februarie 2019 – Seefeld (Aut) Partea pentru victoria Therese Johaug, 30, în testul Skiathlon. Getty la Cupa Mondială din Seefeld este întotdeauna super-Norvegia: 4 medalii de aur din 4. Astăzi, al treilea și al patrulea triumf asupra distanță cursa. Therese Johaug, în vârstă de 30 de ani din Norvegia, au continuat să își deruleze neinvinsa din noiembrie a revenit la curse și au servit dopaj descalificarea.

După ce banda de la Cupa Mondială, ochii albaștri Viking blonde în skiathlon (combinat cu o fracție alternativ cu 7,5 km și cât mai multe tehnici liber) a provocat 57 „argint Ingvild Oestberg, lider al Cupei, în timp ce Neprayeva Rusă Norvegia a evitat triplu (al patrulea Jacobsen), câștigând bronzul. de debut a cincea printre marele curcubeu Junior Frida Karlsson, înainte de a all’olimpionica Charlotte Kalla, Lebăda suedeză. Al optulea Krista Parmakoski.

Dupa o tehnica clasica fracțiune convingătoare (nouă), Elisa Brocard la linia de sosire, în a patrusprezecea 2’36 „debut apoi Anna Comarella șaptesprezecelea la 2’41 lume, Catherine Ganz treizeci lacrimi în fața Sara Pellegrini. Pentru vispissima Therese este titlul mondial opta pe 12 podiumuri în plus față de trei medalii olimpice (una de aur).

Norvegianul a fost de formare mult, el a sărit Tour de schi a câștigat Oestberg, dar când a concurat a fost întotdeauna invincibil. Și „lumină și unitățile de zăpadă fără a da impresia de oboseală. Ea este moștenitorul natural pentru Marit Bjørgen.

Prea rău pentru pata de dopaj (a fost pozitiv pentru un miting interzis în unguent utilizat în Livigno și suspendat 18 luni, lipsesc Jocurile). „Am făcut atât de mult muncesc din greu pentru a depăși această nenorocire, dar m-am întors puternic“, a spus îmbrățișarea mama ei. Jurnalul TV BLUE VIDEO – La Cortina Anna Comarella a avut mama și tata în tribune: „Sunt foarte mulțumit, senzațiile înainte de a pleca, nu au fost optime. În clasic am încercat să rămână atașat la prima, atunci schimbarea de patinaj am făcut restul cursei cu Brocard. Și apoi a venit în fața mea.

Dar sunt mulțumit pentru că un rezultat de genul asta în prima lume nu este rea. În timp ce am fost în cursa am simțit că această condiție a fost îmbunătățirea. ” Ganz nu poate veni: „Am plătit început, a mers prost. Nu am avut. ” Brocard, cu nepotul în câlți, este în continuare cel mai bun albastru: „De fapt, am fost în speranța mai bine, așa cum am făcut clasic fracțiune decât alte momente în care m-am luptat mai puțin.

Așa că am fost în speranța de a menține cel puțin în poziția de patinaj, tehnica pe care o preferați, și în schimb am suferit o mulțime de picioare, mai ales in primul tur face în sus o mulțime de efort. Pe al doilea tur am luat ritmul. Îmi pare rău, pentru că o dată am simțit bine în patinaj clasic a mers. Este încă un loc al paisprezecelea în Cupa Mondială cu culorile italiene.

Sunt, de asemenea, fericit pentru Anna, primul său Cupa Mondială, în care am făcut-o cu a doua parte a cursei, iar noi ne-a ajutat. ” În cele din urmă, Pellegrini: „Nu sunt foarte fericit, am luptat de la început. Nu am putut ține pasul, m-am luptat clasic, apoi, după schimbarea tehnicii, am reușit să fac niște locuri, dar picioarele mele nu sa transformat atât de mult. ” bărbați – convingătoare și surprinzătoare sprint final la bărbați skiathlon 30 km (15 km-15 km tc tl).

Câștigătorul este cel așteptat: Sjur Roethe, în vârstă de 30 de ani norvegiană, doar una de bronz în această cursă la Campionatele Mondiale de la Val di Fiemme în 2013, care pe linia de sosire de ardere rus Alexander Bolshunov și Martin Sundby, veteran și extrem de decorat și de multe ori pierde Norvegia (atunci când contează). Sub podium finlandez Niskanen la 12“, al cincilea francez Parisse sasea canadian Harvey.

Crolla și se închide treizecea la 4’35 „de urmaș norvegian Klaebo aur Sprint pe Pellegrino (mâine în cursa în clasic Sprint pe echipe). Proba apărarea campion, The Ustiugov rus este nouă, în timp ce al XVI Giando Salvadori la 2’19, după o performanță excelentă într-un clasic, treizeci și șasea și treizeci și șaptelea Daprà Gardner a sosit cu 4’46. Salvadori spune: „Prima parte clasic a mers foarte bine, materiale super.

Apoi, ultimele două runde din patinaj am pierdut contactul cu grupul de poziția a zecea și a trebuit să merg cu ritmul meu, pentru ca energiile au fost sfârșite. Dar eu sunt mulțumit. ” sari – Germania recuperează trambulină. Într-adevăr, cel mai mare salt de schi din Innsbruck, în cazul în care în ianuarie japonez Kobayashi a dominat turneul, acum a rămas sub podium de 4 puncte (262,0 rezultatul a două salturi de 133,5 metri și 126,5 metri).

Deoarece în spatele german tandemul aur-argint de Markus Eisenbichler (279,4 puncte la 131,5 și 135,5 m) și Karl Geiger (267,3 puncte din cauza a două salturi de 131 și 130,5 metri) nu este o surpriză elvețian Killian Peier, care reia filet pe stânga de Simon Ammann, cu 266,1 puncte și două de bronz sare la 131 și 129,5 metri. Numai al cincilea polonez Kamil Stoch (259.4-128.5 și 129,5), primul șaselea austriac, Stefan Kraft la 256,1 puncte. Cei doi italieni au fost eliminate după primul salt: 41 ° Alex Insam 90,8 (113 m), 47 ° Sebastian Colloredo 78,8 (106,5). Jumper-ul elvețian, nu a trecut dincolo de locul 7 în Cupa Mondială: bate regele de 4 Batute: „E o nebunie ce sa întâmplat, dar sa întâmplat. Înainte de a doua săritură am fost nervos, dar la Cupa Mondială spun că, uneori, există surprize, iar acest lucru este cel mai mare. ” De la corespondentul nostru Stefano Arcobelli  @ sarcobelli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

30 mai 2015 – Milano SPECIAL Stiri, clipuri video, galerie foto: totul despre Turul Italiei în 2015  După Cervinia, Sestriere. 24 de ani Fabio Aru (Astana) dă un bis și triumfă pentru detașare în etapa 20 a Turului Italiei 98, Saint-Vincent Sestriere (199 km). În spatele Sardinia – încă al doilea după sosirea în Cervinia, Canadian Ryder Hesjedal (Garmin-Cannondale), la 18“. A treia și a patra, la 24 „Rigoberto Uran (Etixx-QuickStep) și Mikel Landa (Astana).

Pentru a Aru, pro „din 2012 și vineri deja victorioasă în Cervinia (etapa 19), acesta este al treilea centru la Giro, pro opta. Jersey roz Alberto Contador (Echipa Saxo Bank-SunGard) a fost al șaselea, cu o întârziere de 2’25“, dar strângem strînsoare, acum într-adevăr ferm, Giro (fără a câștiga orice etapă). În clasamentul general schimba golurile dintre primele trei: Aru a doua, la 2’02 „din spaniolă, Landa a treia la 3’14“.  link-uri Copiere    GalleriaAru bis, care prezintă pe Dealul Windows SHARE scena – o chestiune de timp.

Penultima de 98-lea Tour (până duminică la Milano), a treia din Colle delle Finestre (debut în 2005, apoi în 2011, Cima Coppi a acestei ediții), a șaptea Sestriere (celălalt top șase de munte finisaje: ’91 ‘ 93, ’94, 2000, ’05, ’11). Cei 199 kilometri ai fracțiunii 20 a Giro sunt plate și calm până la Suza (151 km). Turul Italiei: Still Aru, triumfe la Sestriere De acolo, Windows și Sestriere unul după altul, cu un finisaj în sus, la 2035 de metri.

La km 36 merge departe în 9: Julien Berard (AG2R-La Mondiale), Diego Ulissi (Lampre-Merida), Jon Izagirre (Movistar), Giacomo BERLATO (Nippo Vini Fantini), Marco Bandiera loto polonia cote (Androni-Sidermec), Nicola Boem ( Bardiani CSF), Aleksejs Saramotins (IAM), Matteo Busato (Sud-Est) și Ilnur Zakarin (Katusha).

Comments are closed.